Doprava ZDARMA do PPL výdejních míst a boxů při nákupu nad 700 Kč

Jak podpořit zdraví pejska alergika?

Pokud se u našeho pejska projeví alergická reakce, je vždy prvním krokem návštěva veterinárního lékaře, který zvolí správný postup léčby. Vhodné medikamenty pejskovi co nejdříve uleví, aby se jednak zklidnil a také aby se zabránilo vzniku sekundárních kožních infekcí v důsledku svědění kůže. V případě potravinové alergie je zvolena řízená dieta.

Jak podpořit zdraví pejska pomocí doplňků stravy?

Doplňky stravy přichází na řadu v momentě, kdy chceme podpořit imunitní systém pejska a učinit jej odolnější vůči alergickým reakcím, ulevit od nepříjemných projevů alergie (slzení očí, vykusování, svědění a začervenání pokožky) a zlepšit stav podrážděné pokožky. Zkrátka poskytnout pejskovi co nejlepší podmínky pro zvládnutí nepříjemných projevů alergií.

Doplněk stravy vetki Aller-Immunity Complex spojuje kombinaci aktivních látek na rostlinné bázi, které dle vědeckých studií mají imunostimulační efekt (beta-glukany), snižují celkově imunitní odpověď – tlumí alergické projevy (quercetin, bromelain, pohanka) a působí protizánětlivě (kurkumin). Olej z mikrořas díky obsaženým omega 3 MK podporuje zdraví pokožky.

Pro celkovou podporu organismu pejska alergika jsou také vhodná probiotika a prebiotika, která harmonizují trávicí systém a celkově podporují lepší zažívání. 

 

Seznam použité literatury:

https://www.researchgate.net/publication/330838173_Beynen_AC_2019_Beta-glucans_in_dog_food

https://www.researchgate.net/publication/326726228_Oat_beta-glucan_as_a_dietary_supplement_for_dogs